Balatoniromok romtúra sétajegyek

Balatoniromok Blog romtúra sétajegyek

A Balatoniromok Blog elhatározta, hogy túrákat indít a Balaton-felvidék templomromjaihoz, várromjaihoz egyéb történelmi látnivalóihoz. A bloggerek több mint 10 éve járják a Balaton környékét, gyűjtik az érdekességeket, fotózzák, dokumentálják a középkori vagy éppen újkori elhagyott épületeket, látnivalókat. 

Túrajegyeik itt, a DelectArt Shop felületén vásárolhatóak meg. 

A romtúrák jó közös programot jelenthetnek akár családok, párok vagy baráti társaságok számára, de akár egyénileg is jó kikapcsolódást  jelenthet a barangolás a remek Balaton vidéki környezetben, történelmi helyszíneken.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Fontos tudnivalók a Balatoniromok Blog romtúra sétajegyekkel kapcsolatban

A Balatoniromok Blog romtúra sétajegyeit kizárólag a [delectart.hu] Delectart Shop online felületein értékesíti, a jegyek közvetlen megvásárlására, online kifizetésére csak az oldalon nyílik mód. A jegyek reklámozása, népszerűsítése történhet más online felületeken is.

A romtúrákon való részvétel minden természetes személy számára díjköteles, részvétel csak megváltott jeggyel lehetséges.

A túrán való részvételt 10 éves kor felett ajánljuk, 14 éves kor alatti jelentkezők csak szülői/gondviselői kísérettel vehetnek részt. A Szolgáltató által szervezett programokon mindenki saját felelősségére vehet részt.

A túrák során természetvédelmi oltalom által védett területeken is áthaladunk, így a növény- és állatvilág zavarását, a környezeti vagy épített örökségünkben történő károkozást kerüljük. Kerüljük a szemetelést.

A túrák alapvetően nem dohányzók, esetleges dohányzásra a helyszínek közötti váltás alkalmával biztosítunk 5 perc szünetet, a csikkeket közösen gyűjtjük.

A romtúrák állatbarátak, így házi kedvenceket, pl. kutyákat elhozni szabad a megfelelő körültekintéssel. Minden házi kedvencet úgy hozzon el a résztvevő magával, hogy az sebességben bírja az átlagos felnőtt ember nem megerőltető sétatempóját, vagy az állat séta közbeni akár kézben/ölben szállítása megoldott. Kérjük, csak csendes, másokat nagy zajjal nem zavaró házikedvenceket hozzon mindenki, az állatok ne kószáljanak el a védett területeken (az amúgyis jogszabály ellenes), illetve kutyák vagy más potenciálisan harapós állat számára kötelező a szájkosár és póráz használata. A házikedvenc gazdáinak gondoskodni kell arról, hogy állataik ne lépjenek nem kívánt interakcióba más résztvevőkkel.

A túrák során kiépített mosdó-, pelenkázó helyiség nem áll rendelkezésre, a túrák hossza 2-4 óra között változhat, a becsült időt az egyes túráknál feltüntetjük.

Romtúráinkon a helyszínek között gépjárművekkel mozgunk, ha ez az adott sétajegynél fel van tüntetve. A helyszínek közötti gépjárművel történő mozgást minden résztvevőnek saját magának kell biztosítani, a túra szervezői ezt nem biztosítják. Túráinkon rövid szakaszokat alkalmasint nem aszfaltozott, de jól járható földutakon teszünk meg, ezt jelentkezéskor mindenki vegye figyelembe. Természetesen nehezen járható, a gépjárműveket vagy benne utazókat veszélyeztető földútszakaszokon nem fogunk közlekedni.

A túrákon való részvételre mindenkinek kényelmes, természeti környezetben való sétára alkalmas cipőt, ennek és évszaknak, aktuális időjárásnak megfelelő ruházatot javaslunk.

A túrákon történő esetleges balesetekért, anyagi károkért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A túrát vezető személy azonnali hatállyal megtagadhatja a túrán való részvételt azoktól a személyektől, akik nem tartják be az itt leírt túraszabályokat, akik ittasan, kábítószer hatása alatt jelennek meg a túra helyszínein, magatartásukkal, hangoskodással, egyéb módon zavarják, inzultálják a résztvevőket, a túrát vezető személy(eke)t. Ebben az esetben adott személy nem jogosult a túrán való további részvételre, illetve a túrajegy árának visszatérítésére sem.

Covid rendelkezések a túrával való részvétel kapcsán

A Balatoniromok romtúrák alapvetően szabadtéri séták, így védettségi igazolvány megléte nem feltétele a túrának. Megfelelő távolságtartás betartása esetén szájmaszk használata sem kötelező, de természetesen megengedett. Az alapvátő távolságtartási- és higiénés szabályokra ügyeljen minden résztvevő. Kézfertőtlenítőt igény esetén a Szolgáltató rendelkezésre tud bocsátani a résztvevők számára.