Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség

Érdeklődjön bizalommal elérhetőségeinken termékeink, szolgáltatásaink iránt!

Cégnév / Név:
Delectart Shop
Cím:
1119 Budapest, Etele út 73.
Telefon:
+36703870392
Áruház neve:
Delectart Shop
Adószám:
60254061-1-43
Nyilvántartási szám:
19540098
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2009.10.21
Kapcsolattartó neve:
Kapui Ferenc
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703870392
Kapcsolattartó e-mail címe:
delectart@delectart.hu
Szállítás
GLS futárszolgálat házhozszállítás
mygls_api
Fizikai termék megrendelése esetén megrendelt csomagját átadjuk a GLS futárszolgálatnak, amelyről e-mailes értesítést küldünk Önnek. Csomagját a GLS várhatóan a csomag átadásának napját követő első munkanapon kézbesíti. A GLS futárszolgálat a kézbesítés napjának reggelén SMS-ben értesíti Önt a kiszállítás idejéről. Amennyiben ez nem megfelelő, a futárral tud egyeztetni, pontosítani időpontot. Amennyiben fizikai termék is van bevásárlólistájában, megrendeléskor csak ez a szállítási mód lesz választható.

Várható szállítási idő: a rendelést követő maximum 3 munkanapot követően.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
9 999  Ft
1 900 Ft
10 000  Ft
19 999  Ft
1 500 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
-
5 990 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Barion fizetési mód

A Delectart Webshop a Barion biztonságos fizetés megoldását alkalmazza, amennyiben online bankkártyás fizetést indít.

A Barion segítségével fizethet:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyával,
 • Visa vagy Electron bankkártyával,
 • Amex bankkártyával.

A fizetés menete erős ügyfélhitelesítéssel

Az erős ügyfélhitelesítés egy biztonsági ellenőrző lépés, mely a felhasználók védelmét szolgálja a bankkártyás fizetési tranzakciók során. A digitalizáció világában az ügyfelek és a szolgáltatók nem lehetnek elég óvatosak a lehetséges visszaélések megelőzésében. Ezért döntöttek úgy az Európai Gazdasági Térség országai, hogy még szigorúbban szabályozzák az elektronikus fizetéseket.

 • Online fizetésnél megadja a bankkártyája adatait.
 • Ezt követően a kártyakibocsátó banktól üzenetet kaphat, hogy azonosítsa magát.
  Ez kétféleképpen történhet:
  • SMS-ben kapsz egy egyszer érvényes kódot.
  • Egy értesítés érkezik a mobiltelefonodra, a banki mobilalkalmazásba.
 • Ezután a fizetési műveletet meg kell erősíteni, melyre két lehetőség van:
  • Ha SMS-t kapott:az abban kapott kódot vagy jelszót egy automatikusan megnyíló felületen kell megadni a fizetési folyamatban. (A technikai megoldást minden esetben a kibocsátó bank határozza meg.)
  • Amennyiben az értesítést a banki mobilalkalmazásban kapta: lehetősége van ujjlenyomatos vagy arcfelismeréses hitelesítésre. Ha nem rendelkezik ujjlenyomat-azonosításra vagy arcfelismerésre alkalmas mobiltelefonnal, érdeklődjön bankjánál az elérhető megoldásokról.
 • A sikeres azonosítás után a kártyakibocsátó bank elbírálja az online fizetést.
 • Az egyes bankok erős ügyfélhitelesítési folyamata eltérhet a leírtaktól, ilyen esetben érdeklődjön bankkártya kibocsátó bankja ügyfélszolgálatán!

A Barion biztonságos fizetési mód

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet