Kőfotó

A kőfotó izgalmas dekoráció, amely akár Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki polcait is díszíthetné. Hogy mi is a recept? A lefotózott céltárgyakat egy-egy fekete-fehér negatívról nagyítjuk fehér kövekre. Tulajdonképpen ugyanolyan fényképek, mint amelyeket papírra nagyítanak, csak itt a papírt egy kő helyettesíti. Így a hordozó teszi még izgalmasabbá a fénnyalábok konzervlását.

Nézet:
Sorrend:
KOFBR00002

Fekete-fehér analóg filmről emulzióval érzékenyített kőre exponált fotográfia a somolyi templomromról. Minden darab egyedi méret, forma, súly a kövek egyedi mérete miatt. Az időtállóság érdekében matt lakkal kezelt felülete. Tisztítása száraz törlőkendővel, finom mozdulatokkal ajánlott. A tárgyat ne nedvesítsük, ne tegyük ki súrolásnak!

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
KOFBR00001

Fekete-fehér analóg filmről emulzióval érzékenyített kőre exponált fotográfia az ádándi templomromról. Minden darab egyedi méret, forma, súly a kövek egyedi mérete miatt. Az időtállóság érdekében matt lakkal kezelt felülete. Tisztítása száraz törlőkendővel, finom mozdulatokkal ajánlott. A tárgyat ne nedvesítsük, ne tegyük ki súrolásnak!

 

KOFDE00001

Fekete-fehér analóg filmről emulzióval érzékenyített kőre exponált fotográfia egy soproni Szűz Mária kegyszoborról. Minden darab egyedi méret, forma, súly a kövek egyedi mérete miatt. Az időtállóság érdekében matt lakkal kezelt felülete. Tisztítása száraz törlőkendővel, finom mozdulatokkal ajánlott. A tárgyat ne nedvesítsük, ne tegyük ki súrolásnak!