Újdonságok

Legújabb termékeink, ajándékötletein. Válogasson a legfrissebb linómetszetek, kőfotók, egyéb művészeti nyomatok világából.

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
LINBR00007

Alsódörgicsei templomrom linómetszet

Dörgicse falu bőségesen áll templomok és templomromok tekintetében. 4 álló és 3 romtemplommal büszkélkedhet. Utóbbiak közül az egyik az alsódörgicsei Boldogasszony templomrom, amelynek első írásos említése 1268-ra tehető. Környéke kedvelt piknikező hely. A nyári élményeket most akár haza is lehet vinni, a romról készült kétszínnyomott linómetszet megvásárolható webshopunkban.

-17%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
LINBR00003

Az Avasi csonkatorony linómetszeten

Szigliget fő attrakciója talán maga a szigligeti vár, de az egykori révhely, Avas falu mementóját is őrzi egy fantasztikus középkori rom, az avasi csonkatorony. Nyolcszögű tornyának kősisakja egyenesen visszarepít bennünket a történelmi időkbe. Az időutazást most ez a színes linómetszet is megkönnyítheti, hiszen megrendelésével saját otthonunkban teremthetünk történelmi atmoszférát. Számozott, szignózott, színes linómetszet.

9 990 Ft
11 990 Ft
Kezdete: 2021.05.13 A készlet erejéig!
ÚJ
NYODE00001

A Riso (Risograph) nyomtatás egy sajátos esztétikával rendelkező sokszorosító eljárás, amely eredetileg nem művészi célzattal született még a 80-as években Japánban, de a szója alapú tintával működő szerkezet kreatív felhasználása manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend - egyedi színeket és textúrát eredményez.

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
KOFBR00001

Fekete-fehér analóg filmről emulzióval érzékenyített kőre exponált fotográfia az ádándi templomromról. Minden darab egyedi méret, forma, súly a kövek egyedi mérete miatt. Az időtállóság érdekében matt lakkal kezelt felülete. Tisztítása száraz törlőkendővel, finom mozdulatokkal ajánlott. A tárgyat ne nedvesítsük, ne tegyük ki súrolásnak!

 

ÚJ
NYODE00002

A csornai Gestetner Dávid féle stencilgéppel készült grafika egy igazi kuriózum - a fénymásológépek elődje egy olyan sokszorosítógép, amely egy perforált nyomóformát hoz létre, melyről több száz vagy ezer példány is készülhet, de az eljárás sajátosságai miatt nosztalgikus, analóg hangulatú, művészi értékű grafikák is készíthetők.

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
LINBR00002

A Balaton-felvidék egyik legkedveltebb vára a nagyvázsonyi Kinizsi-vár, melynek lakótornya ikonikusan uralja a település látképét. Sokak gyermekkori vagy épp felnőttkori élménye a vár meglátogatása. A szép emlékek most hazavihető formában is megjelennek a webshop oldalán. Linómetszetként most kiakasztható a fantasztikus középkori építmény bárki otthonában.

ÚJ
LINRR00004

Nárcisz virágcsokor linómetszet

A sárga nárcisz a tavasz egyik népszerű virága. Feltűnő színével, intenzív illatával nemcsak a korán ébredő rovarok, hanem minden virágkedvelő figyelmét felkelti. Elkészítettük kétszínnyomású linómetszetként, amely A4-es méretével akár kisebb helyen, egy íróasztal felett, vagy kisszoba falán is kellemes, tavaszias hangulatú dekoráció lehet. A linómetszet háromféle, kék, rózsaszín és zöld háttérrel is elkészült, így még izgalmasabb a választás.

ÚJ
LINRR00003

NOHAB, a MÁV legendás dízelmozdonya linómetszeten

A vonatrajongók egyik kedvenc mozdonya a legendás NOHAB. Kisszériás linómetszeten megörökítettük, ahogy a Balaton északi partján suhan az M61 001-es. Vasútbarátoknak kötelező darab. Egyedi, izgalmas ajándék lehet a NOHAB linómetszet akár egy vasutas ismerős, vagy egy vasútbarát születésnapjára, névnapjára vagy bármilyen ünnep alkalmából.

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
LINBR00001

Somogyvámosi templomrom linómetszeten

A somogyvámosi pusztatemplom sokak kedvence, nem csupán Somogyban, de egész Magyarországon. A Balatoniromok.blogspot.com jóvoltából most felkerülhet akár az Ön falára is színes linómetszet formájában. Kiváló ajándék a történelem vagy a Balaton környékének szerelmesei számára.