Balatoniromok linómetszetek

Balatoniromok linómetszet sorozat

A Balaton környékén álló történelmi templomromok, várromok sokak számára jelentenek remek programot balatoni nyaralásuk alkalmával. Szuper nyári emlék lehet, ahogy a család együtt meglátogat egy középkori várat, vagy párunkkal felkeresünk egy akár 700-800 éves templomromot. Az egyedülálló tájnak és épített örökségünknek is megvan a maga romantikája, nem véletlen nevezik a Balaton-felvidéket a magyar Toscánának. A dombok, a tanúhegyek, a vízpart mind megannyi remek élmények, emlékek forrásai lehetnek.

Ezeket az élményeket most akár házhoz is rendelhetik a balatoni táj szerelmesei linómetszetek formájában a Balatoniromok blog jóvoltából. A Balaton környéki romok linómetszeten ideális balatoni ajándékok lehetnek a tó szerelmeseinek. Kisszésriában készült, számozott, szignózott grafikáink egyedi ajándékötletek, különleges dekorációs tárgyak lehetnek lakásunkban vagy szeretteink falain.

Nézet:
Sorrend:
LINBR00007

Alsódörgicsei templomrom linómetszet

Dörgicse falu bőségesen áll templomok és templomromok tekintetében. 4 álló és 3 romtemplommal büszkélkedhet. Utóbbiak közül az egyik az alsódörgicsei Boldogasszony templomrom, amelynek első írásos említése 1268-ra tehető. Környéke kedvelt piknikező hely. A nyári élményeket most akár haza is lehet vinni, a romról készült kétszínnyomott linómetszet megvásárolható webshopunkban.

-17%
Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
LINBR00003

Az Avasi csonkatorony linómetszeten

Szigliget fő attrakciója talán maga a szigligeti vár, de az egykori révhely, Avas falu mementóját is őrzi egy fantasztikus középkori rom, az avasi csonkatorony. Nyolcszögű tornyának kősisakja egyenesen visszarepít bennünket a történelmi időkbe. Az időutazást most ez a színes linómetszet is megkönnyítheti, hiszen megrendelésével saját otthonunkban teremthetünk történelmi atmoszférát. Számozott, szignózott, színes linómetszet.

9 990 Ft
11 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2022.01.23 A készlet erejéig!
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
LINBR00002

Nagyvázsonyi vár linómetszet

 

A Balaton-felvidék egyik legkedveltebb vára a nagyvázsonyi Kinizsi-vár, melynek lakótornya ikonikusan uralja a település látképét. Sokak gyermekkori vagy épp felnőttkori élménye a vár meglátogatása. A szép emlékek most hazavihető formában is megjelennek a webshop oldalán. Linómetszetként most kiakasztható a fantasztikus középkori építmény bárki otthonában.

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
LINBR00001

Somogyvámosi templomrom linómetszeten

A somogyvámosi pusztatemplom sokak kedvence, nem csupán Somogyban, de egész Magyarországon. A Balatoniromok.blogspot.com jóvoltából most felkerülhet akár az Ön falára is színes linómetszet formájában. Kiváló ajándék a történelem vagy a Balaton környékének szerelmesei számára.

LINBR00008

Sóstókáli templomrom linómetszet

A sóstókáli templomrom igazi oázis a Káli-medencében. A feltehetően a XIII. században épült templom maradványai körüli gödrökben fellelhetők az egykori középkori SósSóstókál falu lakóépületeinek nyomai. A kis facsoport kiemelkedik a medence közepén nyújtózó legelő síkjából, a lombokat és a rom sziluettjét a közeli Kornyi-tótól is ki lehet venni. Ezt a hangulatot idézi linómetszetünk!

ÚJ
LINBR00009

Tihanyi apátság linómetszet

 

A Balaton környékének talán az egyik legikonikusabb helyszíne a Tihanyi-félsziget. A hegyek, kilátók, Belső-tó, Külső-tó, gejzírmező, templomromok és megannyi izgalmas épített és természeti látnivaló közül kiemelkedik a Tihanyi apátság. Számozott, szignózott linómetszetünkön egy vitorlás és néhány sirály társaságában látható a Balaton felől.

A Balatoniromok Blogról

A Balatoniromok Blog 2009 óta foglalkozik a Balaton tágabb környékének dokumentálásával, beleértve a természeti és az épített örökségről szóló cikkeket, fotókat. Mindig öröm bebarangolni ezt a remek tájat, hiszen folyamatosan tartogat meglepetéseket az érdeklődők számára. Mostantól a blogolás mellett művészeti-, dekorációs- és ajándéktárgyakkal is igyekszik a blog megörvendeztetni olvasóit. 

Balatoniromok linó projekt

Az ember, szerencsés keveseket leszámítva, sajnos nem lehet folyamatosan legkedveltebb tájain. Viszont a tájakról alkotott emlékeket, dekorációkat mindenki hazaviheti otthonába. A Balatoniromok Blog most néhány Balaton környéki templomromról, várromról készített linómetszeteket, amelyekkel könnyen feldobhatjuk otthonunkat vagy akár irodánkat. A Balatoniromok linómetszet sorozat közel hozza egyik kedvenc tájunk, a Balaton vidékének romantikus épületeit, a középkori templomok, várak fennmaradt romjait, falmaradványit.